Fira påsk på Södertuna Slott

Varmt välkomna att fira påsken hos oss på Södertuna Slott utanför Gnesta i Sörmland. I historisk slottsmiljö möts ni av en härlig påskbuffé. Se också till att ta en uppfriskande promenad längs Frösjön och njut av slottets vackra omgivningar.

kontakta oss

Välkommen tillslottets påskbuffé

Boka bord på Södertuna Slotts smakrika påskbuffé – fyllt av många läckerheter och alla smaker som hör påsken till. Njut av varandras sällskap i våra fantastiska salar och avsluta ert påskfirande med en solig vårpromenad med utsikt över sjön.

Påskafton – 8 april, kl. 12.00 & 15.00

Pris 595 ​kr per vuxen, barn upp till 12 år 35 kr per år

Boka slottets påskbuffé på 0158-705 00 eller info@sodertuna.se.

Njut av en påskweekend på slottet

På påskafton bjuder vi in er till en fantastisk påskweekend. På dagen serveras en härlig påskbuffé och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid till en härlig stund i vår relax, till att njuta av fågelkvitter i slottets park eller läsa en bok i våra fantastiska salar.

Pris 4 650 kr för 2 personer i standardrum

Boka nu

Fira påsken redan påSkärtorsdag och långfredag

För dig som vill fira påsken lite tidigare i år kan nu boka en skön weekend på skärtorsdagen, 6 april, eller långfredagen, 7 april. Med Södertunapaketet får ni en härlig start på påskhelgen med sött, salt & bubbel följt utav en  3-rätters middag, och framförallt en avslappnande vistelse. Boka gärna till slottets påskbuffé på påskafton för en riktigt lyxig helg!

Till Södertunapaketet
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor