Fira påsk på Södertuna Slott

Varmt välkomna att fira den riktiga familjehögtiden påsken hos oss på Södertuna Slott. I historisk slottsmiljö utanför Gnesta erbjuds ni ett påskfirande att längta tillbaka till.

Börjar ni ert påskfirande redan på skärtorsdagen eller långfredagen har ni dessutom en medryckande After Work och en barnslig påsk med aktiviteter som äggjakt, bad och påskdisco att se fram emot. På påskafton dukar vi upp en en härligt traditionell och smakrik påskbuffé.

Se också till att ta en uppfriskande promenad längs Frösjön och njut av slottets vackra omgivningar när ni ändå är här. Samla familj och vänner och gör den här påsken till den bästa påsken hittills!

kontakta oss

Njut av en påskweekend på slottet

På påskafton bjuder vi in er till en fantastisk påskweekend. På dagen serveras en härlig påskbuffé och innan kvällens 2-rätters middag har ni tid till en härlig stund av fågelkvitter i slottets park eller till att bara koppla av och läsa en bok i våra fantastiska salar.

Boka gärna slottets relax Hertig Karls bad och koppla av eller varför inte boka en välgörande spabehandlingar på Spa Sjövillan.

Pris 2 555 kr per gäst och natt i delat dubbelrum.

Välkommen tillslottets påskbuffé

Boka bord på Södertuna Slotts smakrika och traditionella påskbuffé – fyllt av många läckerheter och alla smaker som hör påsken till. Njut av varandras sällskap i våra fantastiska matsalar och avsluta ert påskfirande med en solig vårpromenad med utsikt över sjön.

Påskafton – 19 april, sittningstid mellan  kl. 12 – 15 Menyn för påskbuffén här:

Pris 645 ​kr per vuxen, barn upp till 12 år 35 kr per år

Boka slottets påskbuffé på 0158-705 00 eller info@sodertuna.se.

Sörmländsk påsktallrik för avhämtning

Vill ni inte själva stå i köket under påsken kan vi varmt rekommendera vår catering. Njut av att slippa allt stök i köket och ägna er istället åt er själva eller era gäster. Vi ordnar påskens smaker för både små och stora sällskap.

Meny

• Sill med tillbehören gräslök, rödlök, gräddfil och potatis
• Handskalade ägg med skagenröra och löjrom
• Kallrökt regnbåge med fänkål och dill
• Matjesilltårta
• Lammstek med potatissallad och färska primörer
• Surdegsfoccacia
• Citronmaräng tartlett

Pris: 395 kr per person och 295 kr för barn upp till 12 år.
Sista beställningsdag den 15 april och hämtas på långfredag eller påskafton

Boka Sörmländsk påsktallrik för avhämtning via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se.

Fira påsken redan påskärtorsdag och långfredag

För dig som vill fira påsken lite tidigare i år kan nu boka en skön weekend på skärtorsdagen, 17 april, eller långfredagen, 18 april. Med vårt paket Södertuna paketet kan ni få en härlig start på påskhelgen med sött, salt & bubbel följt av en  3-rätters middag, och framförallt en god natts sömn. Boka gärna till slottets påskbuffé på påskafton och planera in ett besök på Hertig Karls bad för en riktigt lyxig helg!

Skärtorsdag

Torsdagkvällen fylls slottet av skön musik, god mat och dryck och härligt umgänge på färgglad After Work med påsktema.

Långfredag

På långfredagen är det barnslig påsk på slottet! Låt början av er weekend bli en riktig familjeupplevelse med aktiviteter som, äggmålning, äggjakt, pyssel, & påskdisco. Så roligt!

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor