Konferens på Södertuna Slott i Sörmland

Välkomna att konferera i slottsmiljö på Södertuna Slott. Här kan ni boka er konferens oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. Med ett strategiskt läge utanför Gnesta i Sörmland, strax söder om Stockholm, är det lätt att ta sig till slottet. Hit når ni även enkelt från andra närliggande städer som Trosa, Järna, Södertälje och Nykvarn. Vi erbjuder historiska konferenslokaler och salonger för era event, oavsett om ni vill anordna möten eller fester, med teknik anpassad efter era behov. Hos oss kan ni boka en konferens över dagen eller välja att förlänga konferensen under flera dagar med något av våra färdiga konferenspaket och tillhörande övernattning i slottets hotellrum. Vi kan självklart anpassa er konferens utifrån era önskemål. Kontakta oss gärna med er bokningsförfrågan, vi hjälper er.

Boka en värdefull konferens

Att hålla en konferens innebär så mycket mer än att bara mötas och prestera. Det handlar om att skapa en atmosfär där vacker omgivning, berikande aktiviteter och utsökt mat bidrar till en energigivande och inspirerande miljö.

Boka hela slottet

Boka en oförglömlig konferensupplevelse med hela slottet för er själva inklusive helpension med ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rätters middag, övernattning och frukostbuffé. Dessutom får ni en fri konferenslokal på ankomstdagen, fri uppgradering till fem av slottets gemak och fri tillgång till slottets aktivitetsfält. Minimum antal 80 personer i dubbelrum.

Boka konferens

Unikt erbjudandeBoka hela slottet

Boka en oförglömlig konferensupplevelse med hela slottet för er själva inklusive helpension med ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.

Från 195 200 kr exkl. moms

Läs mer

BRA TEAMKÄNSLA
på pärlorna

Vår nya aktivitet UPPDRAG SÖDERTUNA har blivit en populär konferensupplevelse på våra pärlor. Utmana varandra och sätt er samarbetsförmåga på prov så garanterar vi er en fartfylld och rolig konferensaktivitet för hela företaget.

BOKA UPPDRAG SÖDERTUNA

Hybridmöten – kreativa konferenser på distans

På Södertuna Slott kan vi erbjuda er hybridmöten i inspirerande miljö där alla deltagare vara med även, om man inte kan vara fysiskt på plats.

Läs mer

Konferenserbjudanden på Södertuna Slott

Ta del av våra prisvärda konferenserbjudanden och boka er nästa konferens på Södertuna Slott. Välkommen till en oförglömlig konferens i slottsmiljö.

slottets konferenserbjudanden

Konferensaktiviteter i slottsmiljö

Vi kan erbjuda många olika typer av konferenspaket när ni bokar er konferens hos oss på Södertuna Slott. Vi har de perfekta konferensaktiviteterna för er konferens, som olika mat- och dryckesprovningar, teambuildingbanor och en mängd andra aktiviteter. Vi lyssnar gärna på era önskemål och skräddarsyr konferensaktiviteter efter just era önskningar.

Konferensaktiviteter

Stallet – en anrik festlokal

Vår populära och anrika lokal Stallet ligger nedanför slottet och används gärna som festlokal av konferens- och bröllopssällskap. Lokalens rustika inredning är ofta ett välkommet komplement till den klassiska slottsmiljön. Här erbjuder vi god mat och bar med allehanda drycker i en charmig miljö. Sommartid kan vi även erbjuda mat från utegrillen.

mer om stallet

Konferenslokaler anpassade efter era behov

Vi har konferenslokaler i olika storlekar med en kapacitet på upp till 120 personer. Ni hittar oss i Sörmland strax utanför Gnesta. På Södertuna Slott kombinerar vi den vackra, historiska slottsmiljön med modern teknik för att möta dagens behov under konferenser och event. Vi har 12 konferensrum, två festvåningar, 70 hotellrum och en relaxavdelning för avkoppling. Vid slottet finns dessutom en vacker slottspark som står till ert förfogande när ni har er konferens hos oss. Alla våra konferensrum är döpta efter personer ur Södertuna Slotts historia.

 

slottets konferenslokaler
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor