Konferenspaket med det lilla extra utanför Gnesta i Sörmland

Vi tror att det där lilla extra inte bara gör er konferens på Södertuna Slott i Sörmland minnesvärd utan även skapar kreativa möten med ett bra arbetsklimat. Därför har vi tagit fram färdiga konferenspaket för ert event med just det lilla extra.

Under er vistelse på slottet får ni bland annat äta mat från vårt prisbelönta slottskök och sova gott i vackra rum i vårt moderna konferenshotell. Ni har dessutom möjlighet att uppleva skräddarsydda aktiviteter, provsmaka 100-årig armagnac, vandra i vår fantastiska slottspark och besöka vår relax med pool. Södertuna Slott ligger utanför Gnesta, strax söder om Stockholm i närheten av Södertälje, Nykvarn och Järna. Välkomna att boka ert konferenspaket i Sörmland på en konferensanläggning utöver det vanliga!

Viktigt meddelandeom vaccinbevis

Vi tar våra konferensgästers säkerhet på största allvar och följer noga FHM:s rekommendationer och restriktioner. Idag rör inte vaccinbevisen konferenser men skulle läget förändras så anpassar vi omgående vår verksamhet. Ni kan tryggt fortsätta att mötas hos oss och har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er direkt till oss.

Kontakta oss

Gå med i vårt lojalitetsprogram!

Registrera dig idag och få 5 % i bonus på allt du handlar hos oss. Dessutom ger vi dig unika erbjudanden och rabatter!

Klicka här för att registrera dig!

Konferens: Klassisk

Fr. 2 095 kr per person i delat dubbelrum
Läs mer

Konferens: Team

Fr. 2 370 kr per person i delat dubbelrum
Läs mer

Konferens: Smakfull

Fr. 2 715 kr per person i delat dubbelrum
Läs mer

Dagkonferens på slottet

595 kr per person
Läs mer

Tips – upplev slottet!

Kom dagen innan ert event och passa på att uppleva allt slottet har att erbjuda. Boka en extra natt i anslutning till er konferens, pris 995 kr per person i enkelrum inklusive frukostbuffé. Kontakta oss med er förfrågan. Välkomna!

Kontakta oss
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor