Södertuna Slott i Sörmland

Södertuna Slott ligger utanför Gnesta i natursköna Sörmland. Vackert beläget med utsikt över Frösjön är Södertuna Slott en plats för rekreation och umgänge. De historiska lokalerna på slottet lockar till goda middagar, givande konferenser och nobelt firande för stora och små sällskap. Slottets vackra miljöer bjuder dessutom in till goda möjligheter för sagolika bröllop både inom- och utomhus. På Södertuna slott bor ni vackert i slottets flyglar. Slottet rymmer fem gemak och 64 dubbelrum, alla med underbar utsikt mot Frösjön, slottsparken eller trädgården, här finns även en relaxavdelning med bastu, badtunna och pool. För den aktive finns promenadslingor i anslutning till slottet och en tennisbana. Ett besök på Södertuna Slott är en upplevelse som ger mersmak. Välkomna!

Kontakta oss

Det goda värdskapet

För oss är det viktigt att du trivs och känner att du får det där lilla extra när du besöker Södertuna Slott eller någon av våra andra pärlor. Det goda värdskapet handlar om att ni ska känna er som mer än bara gäster. Vi vill att ni känner er som en del i familjen. På Svenska Kulturpärlors slott och gårdar runt om i Sörmland välkomnar vi er som om ni vore en av oss. Våra pärlor har genom åren besökts av såväl glada gycklare, stora kungligheter, ystra brudpar som framgångsrika företagsledare och politiker. Vår ambition är att ge alla som gästar oss den bästa möjliga upplevelsen.

En del av Svenska Kulturpärlor

Under Svenska Kulturpärlor samlas bland annat de tre pärlorna Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta. Tre platser som genom århundraden stått värdar för romantiska stunder och ståtliga bjudningar och på så sätt bidragit till Sveriges historia. För oss på Svenska Kulturpärlor handlar mycket om att bevara dessa historiska platser men också om att öppna upp för nya möten.

Jobba på Södertuna Slott!

På Södertuna Slott är vi ett glatt gäng som stöttar varandra och som gillar att anstränga oss för att nå uppsatta mål och få nöjda kunder. Södertuna Slott ligger vackert vid Frösjön strax utanför Gnesta. Att arbeta på slottet innebär att arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Hos oss får du också möjlighet att jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö. Vår pärla ingår i Svenska Kulturpärlor, en växande hotell- och restauranggrupp, vilket gör jobbet både utvecklande och spännande. Inom Svenska Kulturpärlor är vi ca 70 heltidsanställda. Välkommen till en trevlig arbetsplats med bra stämning och alltid nära till skratt!

Lediga tjänster
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor