Konferensaktiviteter på Södertuna Slott i Sörmland

Boka en konferens med aktivitet på Södertuna Slott i Sörmland – ett bra sätt att skapa goda relationer är genom att prova på nya utmaningar tillsammans. Vi har många olika tips på aktiviteter och upplevelser som ni kan prova på under ert företagsevent hos oss på Södertuna Slott. Oavsett om ni vill boka konferenslokal för en kick off, teambuilding eller företagsfest har vi något att erbjuda er.

Södertuna Slott ligger strax utanför Gnesta söder om Stockholm och i närheten av Södertälje, Järna och Nykvarn. Fördelen med att slottet ligger strax utanför Gnesta är att vi har gott om utrymme på slottets egna ägor även för utomhusaktiviteter som exempelvis våra populära aktiviteter skytte och teambuildingbana. För att konferensaktiviteterna ska passa just er så bra som möjligt kan vi även skräddarsy aktivitetspaket efter era önskningar.

Alla priser för aktiviteter är exklusive moms. Kontakta oss för mer information eller för ett förslag som passar just ert sällskap.

BRA TEAMKÄNSLA
på pärlorna

Vår nya aktivitet UPPDRAG SÖDERTUNA har blivit en populär konferensupplevelse på våra pärlor. Utmana varandra och sätt er samarbetsförmåga på prov så garanterar vi er en fartfylld och rolig konferensaktivitet för hela företaget.

BOKA UPPDRAG SÖDERTUNA

Utvalda konferensaktiviteter

Skytte

På slottets egna ägor kan vi erbjuda flera olika skyttemöjligheter. Vi har skytte i alla former man kan tänka sig: lerduveskytte, pilbåge och blåsrör m.m. Erfarna skytteinstruktörer hjälper till.

Pris lerduvor 671 kr per person ex. moms + 6,40 kr per skott. Minst 10 personer. Bågskytte och blåsrör 325 kr per person. Minst 6 personer.

Historisk rundvandring

Ta del av Södertunas spännande historia. Följ med på en historisk rundvandring som tar er från medeltiden via 1700-talets glansdagar till dagens kittlande spökhistorier. Tidsåtgång 45 minuter. Kan endast bokas vardagar med start senast kl. 15.00.

Pris 995 kr per grupp.

Trekamp i dryck

En roligt aktivitet som får ​gruppen att samarbeta. Gruppen delas in i lag och tävlingen består av tre moment: Tipspromenad – Lista ut rätt svar ​på frågor om drycker. Bartendern – Vilket lag blandar bästa drinken efter givna förutsättningar Blindprovning – Försök gissa drycker och dess huvudråvaror med förbundna ögon. Pris 425 kr per person.

VINPROVNING PÅ EGEN HAND

På slottet har vi tagit fram en unik vinprovning som bjuder in till härliga diskussioner och nya smakupplevelser. Vilket vin fungerar till vilken mat? Detta ingår i vinprovning på egenhand Fyra olika provglas med vin, smakbitar, genomgång & guidning inför provning

Pris 295 kr per person.

Uppdrag Södertuna

Den här fartfyllda och roliga konferensaktiviteten sätter er samarbetsförmåga och laganda på prov. Indelade i mindre lag ska ni utföra så många uppdrag som möjligt och samla poäng. Vilket lag står som vinnare när dagen är slut? Det återstår att se – nu kör vi!

Pris 495 kr per person.
Minimumdebitering 10 personer.

Ostprovning

Prova ostar från lokala mejerier med slottets Köksmästare. Ta del av och lär er mer om hantverket och smakerna. Kombinera gärna provningen med dryck från slottets anrika vinkällare.

Pris 550 kr per person.
Minimum 6 personer.

Samarbetsövningar

Teambyggande övningar i vackra Engelska parken. Våra erfarna guider lotsar er genom övningar som endast kan genomföras av en grupp som samarbetar. Nu skapar vi teamkänsla!

Pris 495 kr per person. Minimiumdebitering 10 personer.

Trekvarten

Lättsam aktivitet där ni tävlar mot varandra i 4 enkla grenar där alla kan delta. Passar för grupper om 6–20 personer. Tidsåtgång 45 minuter.

Pris 425 kr per person.

Omgivningarna i Sörmland

Södertuna Slott omges av en vacker slottspark där ni kan gå på tipspromenad eller bara njuta av naturen, vill ni kan vi packa med en picknickkorg åt er. Slottet ligger granne med Frösjön som på vintern bjuder in till en tur på långfärdsskridskor och under varmare årstider passar sjön fint för en kanottur. Vill ni upptäckta de vackra omgivningarna i Sörmland kan vi dessutom hjälpa er att anordna en cykelutflykt.

Anpassade aktiviteter för ert sällskap

Vi hjälper er gärna att ta fram och anpassa aktiviteter efter era önskemål. Oavsett vad ni är ute efter gör vi vårt bästa för att tillmötesgå era behov. Välkommen att kontakta oss med era önskemål kring konferensaktiviteter.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor