Jul på ​Södertuna Slott

Hos oss hittar ni julstämningen i vår vackra slottsmiljö. Vi bjuder in till julbord från slutet av november och hela vägen fram till julafton. Kvällen före julafton bjuder vi in till uppesittarkväll och under julhelgen bjuder vi in till julaftonsvistelse. Ett underbart tillfälle att släppa alla måsten och njuta av en lugn och gemytlig julstämning hos oss på slottet utanför Gnesta.

Boka in er nästa jul via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se.

Julaftonsvistelse på Södertuna Slott

24 december

Låt oss på Södertuna Slott bjuda in er till en magisk julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, julbord och glögg samt övernattning och frukost. Dessutom är det fri entré till relax med vedeldad badtunna under er vistelse. Varmt välkomna!

Fira jul på slottet

Vårt traditionella Julbord & Jullunch

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Till bords

Södertuna SlottsJulcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering, som innehåller samma rätter som vårt julbord. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av julbordet hemma i lugn och ro.

Julbord hemma

Julbordsweekend på slottet

Välkomna på julbordsweekend på Södertuna Slott. Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna upp till en välsmakande frukost.

Pris från 1 940 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 545 kr + eventuell extrasäng 500 kr. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Södertuna Slott utanför Gnesta

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor