Julbord, julcatering och julweekend på Södertuna Slott

I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för en traditionell jul. På vår pärla startar julfirandet tidigt, redan i november dukar vi upp de första julborden för våra gäster. Vill ni få ut mesta möjliga av julen på Södertuna Slott är ni välkomna att boka en julweekend här. ​För er som vill fira hemma med vänner och familj rekommenderar vi vår klassiska julcatering.

Boka julbord, julcatering eller jul​weekend via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Early birdJulbord på Södertuna Slott

22 NOV-24 DEC

Har ni planerat in årets julbord? Boka det redan idag och var säker på att få de datum som passar er. Bokar ni våra klassiska julbord innan den 1 oktober ger vi er 50 kronor i rabatt per person när ni är fler än 10 personer. Erbjudandet gäller ej vid catering.

Boka ert julbord via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

 

Läs mer om våra klassiska julbord här >>

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Södertuna Slott utanför Gnesta.

Till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma

Julweekend

Låt oss på Södertuna Slott i Gnesta bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen på slottet inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en dignande frukostbuffé.

Fira jul i Gnesta

Södertuna Slott utanför Gnesta

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor