Jul på ​Södertuna Slott

Hos oss hittar ni julstämningen i vår vackra slottsmiljö. Vi bjuder in till julbord från slutet av november och hela vägen fram till julafton. Kvällen före julafton bjuder vi in till uppesittarkväll och under julhelgen bjuder vi in till julaftonsvistelse. Ett underbart tillfälle att släppa alla måsten och njuta av en lugn och gemytlig julstämning hos oss på slottet utanför Gnesta.

Boka in er nästa jul via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se.

Early bird på julbord

Gör er bokning innan den 30 september så ger vi er 100 kronor i rabatt per person. Gäller både privata bokningar och företagsbokningar.

Boka idag

Strålande julpaket i dagarna tre

Välkomna att fira jul i dagarna tre på Södertuna Slott. Här kan ni välja att boka en rogivande julaftonsvistelse eller slå på stort med våra härligt upplevelserika 2- och 3-dagarspaket som innehåller allt gott som hör julen till. Som en välsmakande lunch, ett traditionellt julbord med sörmländska smaker, juligt fika och mycket mer.

Pris från 4 495 kr per person.

Mer om julfirandet!

Vårt traditionellaJulbord

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta julbord på slottet eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Mer om slottets julbord

Södertuna SlottsJulcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering, som innehåller samma rätter som vårt julbord. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av julbordet hemma i lugn och ro.

Läs mer om julcatering

Julbordsvistelse på slottet

Välkomna på julbordsvistelse på Södertuna Slott. Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna upp till en välsmakande frukost.

Pris från 1 940 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2–12 år 1045 kr. Kan bokas från 29/11 till 22/12.

Boka julbordsvistelse

Södertuna Slott utanför Gnesta

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor