Jul på ​Södertuna Slott

Hos oss hittar ni julstämningen i vår vackra slottsmiljö. Vi bjuder in till julbord från slutet av november och hela vägen fram till julafton. Kvällen före julafton bjuder vi in till uppesittarkväll och under julhelgen bjuder vi in till julaftonsvistelse. Ett underbart tillfälle att släppa alla måsten och njuta av en lugn och gemytlig julstämning hos oss på slottet utanför Gnesta.

Boka in er nästa jul via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se.

Traditionellt julbord på slottet

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

En rofylld jul med catering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor