Julbord, julcatering och julweekend på Södertuna Slott

I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för en traditionell jul. På vår pärla startar julfirandet tidigt, redan i november dukar vi upp de första julborden för våra gäster. Vill ni få ut mesta möjliga av julen på Södertuna Slott är ni välkomna att boka en julweekend här. ​För er som vill fira hemma med vänner och familj rekommenderar vi vår klassiska julcatering.

Boka julbord, julcatering eller jul​weekend via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Julbord & jullunch i Gnesta

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Södertuna Slott utanför Gnesta. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Välkommen!

Läs mer

Julcatering i Gnesta

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra fyra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Läs mer

Södertuna Slott utanför Gnesta

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor