Early birdJulbord på Södertuna Slott

25 NOV-24 DEC

Har ni planerat in årets julbord? Boka det redan idag och var säker på att få de datum som passar er. Bokar ni våra klassiska julbord innan den 1 oktober ger vi er 50 kronor i rabatt per person när ni är 10 personer eller fler. Erbjudandet gäller måndag-torsdag, lunch och kväll. Gäller ej vid catering.

Boka ert julbord via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

 

Läs mer om våra klassiska julbord här >>

Vårt traditionella Julbord & Jullunch

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Till bords

En rofylld jul med catering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julaftonsvistelse på Södertuna Slott

24 december

Låt oss på Södertuna Slott bjuda in er till en magisk julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, julbord och glögg samt övernattning och frukost. Dessutom är det fri entré till relax med vedeldad badtunna under er vistelse. Varmt välkomna!

Fira jul på slottet

Julbordsweekend på slottet

Välkomna på julbordsweekend på Södertuna Slott. Slå er ner vid de vackert dukade borden och njut av ett klassiskt julbord fyllt med julens delikatesser. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna upp till en välsmakande frukost.

Pris från 1 590 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-12 år 490 kr + eventuell extrasäng 500 kr. Kan bokas från 25:e november till 22:e december.

Boka julbordsweekend

Södertuna Slott utanför Gnesta

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor