Julbord, julcatering och julaftonsvistelse på Södertuna Slott

I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för julfirande. På vår pärla startar julfirandet tidigt, redan i november dukar vi upp de första julborden för våra gäster. Vill ni få ut mesta möjliga av julen på Södertuna Slott är ni välkomna att boka en julaftonsvistelse här. ​För er som vill fira hemma med vänner och familj rekommenderar vi vår julcatering med traditionella smaker.

Boka julbord, julcatering eller jul​vistelse via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

En ny typ avJulbord & Jullunch

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. I år bjuds ni in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Ni välkomnas till ert bord och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Sitt ner i lugn och ro med gott sällskap och njut av smakerna!

Till bords

Södertuna SlottsJulcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering, som innehåller samma rätter som vårt julbord. Ni hämtar julcateringen hos oss och njuter sedan av julbordet hemma i lugn och ro.

Julbord hemma

Julaftonsvistelse på Södertuna Slott

24 december

Låt oss på Södertuna Slott bjuda in er till en magisk julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, sittande julbordsservering och glögg samt övernattning och frukost. Dessutom är det fri entré till relax med vedeldad badtunna under er vistelse. Varmt välkomna!

Fira jul på slottet

Nyhet!Julbordsweekend på slottet

Välkomna på julbordsweekend på Södertuna Slott. Slå er ner vid de vackert dukade borden och invänta en servering fylld med julens delikatesser. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna upp till en välsmakande frukost. Pris från 1 690 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-7 år 420 kr, barn 8-14 år 520 kr ( för barn ingår barnbuffé fredag & lördag och serverat julbord övriga dagar) Kan bokas från 20:e november till 23:e december.

 

 

Boka julbordsweekend

Södertuna Slott utanför Gnesta

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor