Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Julbord på Slottet

Vårt traditionella julbord står uppdukat i slottets salar mellan den 22 nov-24 dec. Hit kommer både par och mindre och större sällskap för att njuta av en lugn stund.

till bords

Afternoon Tea Södertuna Slott

Varje lördag mellan kl. 14–16 serverar vi Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Vänligen förboka alltid bord. Varmt välkomna till oss!

ses på lördag

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin! Boka konferens till halva priset på Södertuna Slott.

Erbjudandet gäller från och med januari till påsk.

Till rean

Afternoon Tea

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett smakrikt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Varmt välkomna!

Pris 265 kr per vuxen och 15 kr per år för barn upp till 12 år.

Ses på lördag

Julbord på slottet

22 nov- 24 dec • Klassiskt julbord

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Våra traditionella julbord står uppdukade i slottets salar och gästerna får njuta av allt det som hör julmaten till.

Traditionellt julbord

Julbordsweekend

Fredag eller lördag

I Julbordsweekendpaketet får ni uppleva Södertuna Slott i julens tecken – klassiskt julbord med glögg, övernattning i standardrum och som avslutas med en härlig frukostbuffé.

Fira jul på slottet

Julcatering från slottet

Slipp stressen!

Vår goda julcatering passar er alla som stått stressade i köket och som drömmer om ett lugnt och stillsamt julfirande. Låt oss ta hand om er så kan ni ta hand om era gäster. Välkomna med er beställning!

Stressfri jul

Julweekend på slottet

24 december

Ta med familjen och fira en klassisk jul i slottsmiljö. Avkoppling när den behövs som mest – vi tar hand om er, ni tar hand om varandra. God jul!

jul på slottet

Nyårscatering

Lyxigt nyår

Vill ni inte stå i köket under nyårsafton kan vi varmt rekommendera vår catering. Njut av att slippa allt stök i köket och ägna er istället åt er själva eller era gäster. Vi ordnar nyårsmiddag för både små och stora sällskap. Beställ senast 27/12, maten hämtas innan kl. 16 på nyårsafton.

visa nyårsmenyn

Nyår på Södertuna Slott

Gott nytt år!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck, dansa till livemusik och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Fira in det nya året

2 för 1

Januari – mars

Boka något av våra paket Sörmlands-, Slotts- eller Södertunapaketet, för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en person. Ankomst måndag–torsdag under januari–mars.

prisvärd vistelse

Nature & Spa

Weekendpaket

Aktivitet och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot och koppla av i vårt spa.

Läs mer

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor