Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Fira nyår påSödertuna Slott

Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Nyår i Gnesta

Julbord på Slottet

Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

till bords

Julaftonsvistelse på

Södertuna Slott

Kan ni tänka er något lyxigare än en jul på slottet? Vi bjuder in till ett traditionellt julfirande med ett klassiskt julbord, mysig stämning och en avkopplande julaftonsvistelse. Du avslutar din weekend med en härlig brunch. Välkommen!

Till firandet

Slottets
Afternoon Tea

Lördagar kl. 13-16.

Välkommen till bords och njut av slottets smakrika och lyxiga Afternoon Tea. Välj bland delikata bakverk och matiga godsaker tillsammans med nybryggt kaffe och ett stort urval av teer i våra salonger. Boka bord och njut – varmt välkommen!Pris 495 kr per person

Smakrik lördag

Glas- & vinprovning
på slottet

I samarbete med Riedel

Upplev en kombinerad glas- och vinprovning på slottet i samarbete med vinglastillverkaren Riedel. Under provning guidar vi dig igenom olika fantastiska viner i ”rätt” vinglas.

Boka in dig på en rolig och lärorik provning hos oss på Svenska kulturpärlor.

Pris: 995 kr per person

Lärorik prövning!

Julklappstips:
Presentkort

Ge bort något kungligt!

Middag, afternoon tea eller kanske en mysig weekend? Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på någon av våra pärlor!

Du kan beställa och skriva ut presentkortet direkt på hemsidan eller köpa det i vår reception.

Julklappen för alla!

Julbord på slottet

25 nov - 24 dec

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Smaklig måltid!

Boka julbord

Julbordsweekend

God mat och god sömn

Boka en julbordsweekend på slottet och njut av ett klassiskt julbord med sörmländska smaker, övernattning i standardrum och en välsmakande frukostbuffé.

Ja, vad mysigt!

Julcatering från slottet

Slipp stressen!

Vår goda julcatering passar er alla som stått stressade i köket och som drömmer om ett lugnt och stillsamt julfirande. Låt oss ta hand om er så kan ni ta hand om era gäster. Välkomna med er beställning!

Stressfri jul

Nyårscatering från Södertuna Slott

Lyx på nyårsafton!

Unna er extra lyx när ni firar in det nya året – beställ nyårscatering från oss! Vi kan ordna nyårsmiddag för både små och stora sällskap.

Pris 595 kr per person. Välkomna med er bokning!

Mer om nyårscatering

Nyår på
Södertuna Slott

Lyxigt nyårspaket!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

I vårt nyårspaket ingår: champagne och canapeér, entré till relax, en 7-rätters supé, fyrverkerier med nyårsskål, övernattning & frukostbuffé.

Fira in det nya året
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor