Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Julbord på Slottet

Vårt traditionella julbord står uppdukat i slottets salar och gästerna njuter av det som hör julmaten till.

Hit kommer både par och mindre och större sällskap för att njuta av en lugn stund. Ljusen är tända och elden sprakar från slottets gamla eldstäder. Välkommen till oss!

till bords

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!

Afternoon Tea på Södertuna Slott

Lördagar 14.00-16.00

Varje lördag dukar vi upp ett smakrikt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, bakverk och annat gott. Varmt välkomna!

Ses på lördag

Julweekend på slottet

24 december

Ta med familjen och fira en klassisk jul i slottsmiljö. Avkoppling när den behövs som mest – vi tar hand om er, ni tar hand om varandra. God jul!

jul på slottet

Nyår på Södertuna Slott

Gott nytt år!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck, dansa till livemusik och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Fira in det nya året

Julbord på slottet

Klassiskt julbord

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Våra traditionella julbord står uppdukade i slottets salar och gästerna får njuta av allt det som hör julmaten till.

Traditionellt julbord

2 för 1

Januari – mars

Boka något av våra paket Sörmlands-, Slotts- eller Södertunapaketet, för två personer i delat dubbelrum och betala bara för en person. Erbjudandet gäller endast bokningar för två personer i delat dubbelrum, erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Ankomst måndag–torsdag under januari–mars.

prisvärd vistelse
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor