Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Julbord på Slottet

Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

till bords

Julafton på

Södertuna Slott

Kan ni tänka er något lyxigare än en jul på slottet? Vi bjuder in till ett traditionellt julfirande med ett klassiskt julbord, mysig stämning och en avkopplande julweekend. Du avslutar din vistelse med en härlig brunch. Välkommen!

Till firandet

Fira nyår påSödertuna Slott

Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Nyår i Gnesta

Julklappstips:
Presentkort

Ge bort något kungligt!

Middag, afternoon tea eller kanske en mysig weekend? Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en givande upplevelse på någon av våra pärlor!

Du kan beställa och skriva ut presentkortet direkt på hemsidan eller köpa det i vår reception.

Julklappen för alla!

Konferea
50% rabatt

Konferens till halva priset

Rivstarta veckan hos oss! Under januari-mars 2022 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket om ni väljer att komma på en måndag eller tisdag.

Erbjudandet ger er 50 procent rabatt på ordinarie konferenspaket.

Till rean

Julbord på slottet

26 nov - 24 dec

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Smaklig måltid!

Boka julbord

Julbordsweekend

Julvistelse på slottet

Upplev Södertuna Slott i julens tecken – ett traditionellt julbord med sörmländska smaker, övernattning i dubbelrum och en välsmakande frukostbuffé.

Boka Julbordsweekend

Julcatering från slottet

Slipp stressen!

Vår goda julcatering passar er alla som stått stressade i köket och som drömmer om ett lugnt och stillsamt julfirande. Låt oss ta hand om er så kan ni ta hand om era gäster. Välkomna med er beställning!

Stressfri jul

Julaftonsvistelse på slottet

24 december

Ta med familjen och fira en klassisk jul i slottsmiljö. Avkoppling när den behövs som mest – vi tar hand om er, ni tar hand om varandra. God jul!

jul på slottet

Nyår på
Södertuna Slott

Gott nytt år!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Fira in det nya året

Mat- & musikafton med Patrik Isaksson

Söndag 30 januari

Patrik Isaksson kommer till slottet för en intim middagsspelning. Begränsat antal platser!

Den perfekta julklappen eller presenten till dig själv eller någon du tycker om!

Pris: 1 095 kr per vuxen för konsert & 2-rätters middag.

Patrik Isaksson
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor