Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

HelgensAfternoon Tea

På utvalda lördagar serverar vi Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Var vänlig boka bord på 0158-705 00.

Varmt välkomna till Södertuna Slott!

Ses på lördag

Barnslig veckapå Södertuna Slott

Under v. 44 är det barnslig vecka på slottet! Ta med barnen eller barnbarnen på ett spännande och roligt äventyr med flera aktiviteter för alla åldrar.

Barnsligt kul!

Oförglömlig musikafton på slottet med Helen Sjöholm

Onsdagen 13 Oktober

Biljetterna för konsert och middag bokas via Evenemang av Strenge & Wingren AB nortic.se. Biljetterna släpps fredagen 17 September kl. 10.00. Boende bokas direkt via Södertuna Slott på info@sodertuna.se eller 0158-705 00.

Konsert & två rätters middag 1.495 kr/person
17:45 Välkomna till bords

Helen Sjöholm

Unik musikafton på slottet med Uno Svenningsson

Söndag 24 oktober

Biljetterna för konsert och middag bokas via Evenemang av Strenge & Wingren AB nortic.se. Biljetterna släpps fredagen 10 September kl. 10.00. Boende bokas direkt via Södertuna Slott på info@sodertuna.se eller 0158-705 00.

Konsert & två rätters middag 1.395 kr/person
17:45 Välkomna till bords

Uno Svenningsson

Nature & Relax Weekend

Vandra, cykla eller paddla!

Äventyr och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot och koppla sedan av i slottets relax.

Pris fr. 3 740 kr för 2 personer

Läs mer

Barnslig vecka på Södertuna Slott

Vecka 44

Under höstlovsveckan är det Barnslig vecka på Södertuna Slott – ett roligt äventyr för alla åldrar. Kom och bada i poolen, spring ängsbanan eller gå en spökrunda i slottets källare.

Kom och lek

Slottets
Afternoon Tea

Utvalda lördagar kl. 14.00–16.00.

Utvalda lördagar dukar vi upp till ett smakrikt Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka bord och njut, varmt välkomna!

Smakrik lördag

Julbord på slottet

26 nov - 24 dec

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Smaklig måltid!

Boka julbord

Nyår på
Södertuna Slott

Gott nytt år!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Fira in det nya året

Presentkort
på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt