Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Burgers & Quizpå slottet

Välkomna den 28 juli till en helkväll med goda hamburgare och klurigt musikquiz med Jörgen Ahlbom.

Boka bord!

Slottetssommarcafé

Välkomna att njuta av en somrig slottslunch eller en härlig fikastund i vårt sommarcafé. Vid vackert väder serveras maten i slottsparken. Vi har öppet den 15 juni till 18 augusti. Även lördagar den 16 och 23 juli

Till menyn

Nature & Relax på slottet

Vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot under en dag och koppla sedan av i slottets spa innan en god natts sömn och efterföljande frukostbuffé.

Till erbjudandet

Södertuna Slottsommarpaket

Njut av ett härligt ”sött, salt och bubbel”, en god 3-rätters middag och en lyxig frukostbuffé efter en natt i slottets historiska rum.

Mer om sommarpaketet

Glas- & vinprovning
på slottet

I samarbete med Riedel

Upplev en kombinerad glas- och vinprovning på slottet i samarbete med vinglastillverkaren Riedel. Under provning guidar vi dig igenom olika fantastiska viner i ”rätt” vinglas.

Boka in dig på en rolig och lärorik provning hos oss på Svenska kulturpärlor.

Pris: 995 kr per person

Lärorik prövning!

Sommarfesten
på slottet

Upplevelse för hela företaget

Välkommen att boka en upplevelse för hela företaget under maj - augusti. Umgås kring roliga aktiviteter, ät och ha After Work i det genuina stallet.

Pris 595 kr per person

Sommarkonferens

Höst kick-off

Oförglömliga minnen med firman

Välkommen att boka en upplevelse för hela företaget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. Umgås kring roliga aktiviteter, ät och festa i det genuina stallet.

Erbjudandet gäller september – oktober

Pris 595 kr per person

Höstkonferens

Bästa sommaren
på slottet

Bokningsbart 1/6–31/8, 2022

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av sött, salt och bubbel som serveras i slottsparken, en utvald 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel boka kajakpaddling och picknick. Avsluta er vistelse med en god natts sömn och vakna upp till en härlig frukost.

Pris från 3 790 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Slottets sommarcafé

Onsdag–fredag, kl. 11–16

Välkomna att njuta av en somrig slottslunch eller en härlig fikastund i vårt sommarcafé. Vid vackert väder serveras maten i slottsparken. Vi har öppet den 15 juni till 18 augusti.

Till menyn!

Nature & Relax på Slottet

Vandra, cykla eller paddla!

Äventyr och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra runt vackra Frösjön, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot och koppla sedan av i slottets relax.

Pris från 3 880 kr för 2 personer i standardrum

Aktiv vistelse
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor