Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Midsommarpå slottet

På midsommarafton kommer det finnas roliga aktiviteter, serveras midsommarlunch och välsmakande 3-rätters middag med fördrink.

Fira midsommar

Bästa sommaren
på slottet

Bokningsbart 1/6–28/8, 2021

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av jordgubbar och bubbel, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel boka kajakpaddling, picknick eller låna cykel till närmaste strand.

Pris från 3 700 kr för 2 personer

Sommarsemester!

Nature & Relax Weekend

Vandra, cykla eller paddla!

Äventyr och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot och koppla sedan av i slottets relax.

Pris fr. 3 700 kr för 2 personer

Läs mer

Slottets lunch & cafemeny

Onsdag–lördag, kl. 11–16

Välkomna att njuta av en somrig slottslunch eller en härlig fikastund. Vid vackert väder serveras maten i slottsparken

Lunchdags!

Midsommarlunch i slottsparken

Midsommarafton • 25 juni

Sköna sommar! Kom till slottet för en härlig midsommarlunch. Lunchen serveras i slottsparken, men vid sämre väder bjuder vi in er till stallet. Välkomna midsommarafton 25 juni, sittningar kl. 12.00 & 14.00.

Pris 395 kr per vuxen, 95 kr per barn 2–7 år och 195 kr 8–14 år.

Sommarlunch!

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor