Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

Vi har öppet för enkel logi och frukost, kom och koppla av i Gnesta en stund! Välkomna att kontakta vår bokning för mer information.

Jag vill boka!

HelgensAfternoon Tea

På utvalda lördagar serverar vi Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Var vänlig boka bord på 0158-705 00.

Varmt välkomna till Södertuna Slott!

Ses på lördag

Mors dag – Afternoon Tea

Söndag 30 maj kl. 13–15.

Fira mor med ett festligt Afternoon Tea på Södertuna Slott. Vi dukar upp med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker.

Välkomna mellan 13–15, pris 265 kr per person.
Boka gärna bord!

Mors dag – Afternoon Tea

Slottets
Afternoon Tea

Utvalda lördagar kl. 13–16

Utvalda lördagar dukar vi upp ett smakrikt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka bord och njut, varmt välkomna!

Smakrik lördag

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!

Bästa sommaren
på slottet

Bokningsbart 1/6–28/8, 2021

Få ut det bästa av sommaren genom att boka vårt Sommarpaket. Njut av jordgubbar och bubbel, en härlig 3-rätters middag och maxa er weekend med någon av våra somriga aktiviteter. Hos oss kan ni till exempel boka kajakpaddling, picknick eller låna cykel till närmaste strand.

Pris från 3 860 kr för 2 personer

Sommarsemester!
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor