Aktuella erbjudanden på Södertuna Slott utanför Gnesta

Här har vi samlat alla härliga och aktuella erbjudanden som Södertuna Slott har att erbjuda. Slottets läge nära Stockholm, Trosa, Södertälje och Järna gör det också enkelt att besöka oss över dagen om ni önskar. Varmt välkomna till Södertuna Slott.

HelgensAfternoon Tea

På utvalda lördagar serverar vi Afternoon Tea med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Var vänlig boka bord på 0158-705 00.

Varmt välkomna till Södertuna Slott!

Ses på lördag

Barnslig veckapå Södertuna Slott

Under v. 44 är det barnslig vecka på slottet! Ta med barnen eller barnbarnen på ett spännande och roligt äventyr med flera aktiviteter för alla åldrar.

Barnsligt kul!

Seniorpaket på Södertuna Slott

Upplev Gnesta

Med Södertuna Slotts seniorpaket får ni uppleva mycket av Södertuna Slott – god och kreativ mat i rogivande miljö, ni har dessutom gott om tid på er att utforska de rogivande omgivningarna kring slottet.

Sköna Södertuna Slott

Gourmetweekend på Södertuna Slott

Upplev det absolut bästa av slottet

Södertuna Slott är kända för sin slottsrestaurang och med vår gourmetweekend avnjuter ni en 7-rätters avsmakningsmeny och får uppleva det absolut bästa av slottet.

Låt det väl smaka!

Barnslig vecka på Södertuna Slott

Vecka 44

Under höstlovsveckan är det Barnslig vecka på Södertuna Slott – ett roligt äventyr för alla åldrar. Kom och bada i poolen, spring ängsbanan eller gå en spökrunda i slottets källare.

Kom och lek

Slottets
Afternoon Tea

Utvalda lördagar

Utvalda lördagar dukar vi upp ett smakrikt Afternoon Tea-bord med kaffe, te, bakverk och andra matiga godsaker. Boka bord och njut, varmt välkomna!

Smakrik lördag

Kulturpärlor Delivery

Stöd sörmländska restauranger!

Beställ leverans av matlådor till hela kontoret – även när de sitter hemma och jobbar! Vår populära catering står redo för såväl möten som fest och självklart kan ni också hyra vår foodtruck med fantastiska kockar.

Välkommen att kontakta vår bokning på 08-511 600 40 så hjälper vi er!

Boka nu

Restaurangens öppettider

Boka bord hos oss!

Våra öppettider kan variera så vänligen ring för aktuella tider och för bordsbokning av vår à la carte- eller lunchmeny på 0158-705 00.

Alla öppettider

Friends & Spa

Tid för att prata och umgås!

En helkväll med kompisgänget i avslappande spamiljö. Här serveras du och dina vänner med god mat och dryck.

Pris fr. 3 300 kr för 2 personer

Kompishäng!

Fantastic Friday

Perfekta starten på helgen!

Sveriges kanske bästa fredagskänsla hittar du på Södertuna Slott! God mat, film, chips och godis på rummet samsas med slottsfrukost och en härlig stund i vår relaxavdelning.

Pris 2 890 kr för 2 personer

Fredagsmys

Romantisk Weekend

Kärlek alla dagar i veckan!

Ta med kärleken på en romantisk weekend i vacker slottsmiljö! Unna er tid tillsammans och njut av en bubblande Afternoon Tea, god 3-rätters middag och ett avkopplande besök i vår relaxavdelning.

Pris fr. 4 390 kr för 2 personer

Fira kärleken!

Julbord på slottet

20 nov - 24 dec

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. I år bjuds ni in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Välkomna att slå er ner vid de vackert dukade borden och invänta en servering fylld med julens delikatesser!

Boka julbord

Julcatering från slottet

Slipp stressen!

Vår goda julcatering passar er alla som stått stressade i köket och som drömmer om ett lugnt och stillsamt julfirande. Låt oss ta hand om er så kan ni ta hand om era gäster. Välkomna med er beställning!

Stressfri jul

Julaftonsvistelse på slottet

24 december

Ta med familjen och fira en klassisk jul i slottsmiljö. Avkoppling när den behövs som mest – vi tar hand om er, ni tar hand om varandra. God jul!

jul på slottet

Nature & Spa

Weekendpaket

Aktivitet och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot och koppla av i vårt spa.

Pris fr. 3 990 kr för 2 personer

Läs mer

Julbordsweekend

Julvistelse på slottet

Upplev Södertuna Slott i julens tecken – sittande julbord med traditionella smaker, övernattning i standardrum och en välsmakande frukost.

Boka Julbordsweekend

Hyr ett historiskt kontor

Effektiv arbetsplats

Jobbar du hemifrån och behöver byta miljö? Nu kan du hyra ett av våra historiska och lugna hotellrum som tillfällig arbetsplats från 5 000 kr i månaden. 400 kr för städ/tillfälle.

Boka på 08-511 600 40

Ha kontoret hos oss!

Presentkort på en pärla

Ge bort den perfekta presenten

Låt någon du tycker om bli bortskämd på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på Södertuna Slott! För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.

Gör någon glad!

Nyår på Södertuna Slott

Gott nytt år!

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.

Fira in det nya året
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor