HERTIG KARLS BAD på Södertuna Slott i Södermanland

Välkomna till Hertig Karls bad på Södertuna Slott. Samlas för en stunds avkoppling och njut av naturen som omfamnar slottet med utsikt över Frösjön.

Hertig Karls bad är en avslappnad samlingsplats med lounge & relax för er som reser med vänner, familj eller på tumanhand. Här finns tid för glädjefyllt umgänge men också för avslappning med härliga spaupplevelser i samarbete med Spa Sjövillan.

Väl inne i relaxen kan ni utmana varandra i biljard och dart eller samlas kring något utav borden för att beställa något uppfriskande från poolbaren.

I Hertig Karls bad kan ni även ta en simtur i poolen med hänförande utsikt över Frösjön för att sedan avsluta med traditionell bastu eller ett bad i den vedeldade badtunnan utomhus.

Boka en slottsweekend
med avkoppling

Nature & Relax Weekend

Från 2 135 kr per gäst & natt
Läs mer

Koppla av i Spa Sjövillan

Intill Hertig Karls bad finner ni även Sjövillan. Förgyll er vistelse på Slottet med en härlig spabehandling. I Sjövillans spa erbjuds klassisk massage, ansiktsbehandlingar och exklusiva helkroppsbehandlingar. Sjövillans spa arbetar med ekologiska produkter.

I Spa Sjövillans butik hittar ni Maria Åkerbergs exklusiva, naturliga och effektiva produkter med ekologiska ingredienser och högt näringsvärde.

Öppettider
Tors–fre 15.00–18.00
Lördag 12.00–18.00

Övriga tider efter överenskommelse.

Behandling bokas via Spa Sjövillan direkt och ej via Södertuna Slott.

Besök Spa Sjövillan

Avslappnad samlingsplats med lounge & relax

Spabehandling

Skön stund i Hertig Karls Bad

Familjerum

Lounge & Relax i Hertig Karls bad

Utmana varandra i biljard

Spela dart i Hertig Karls Bad

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor