Spa & relax med pool på Södertuna Slott i Södermanland

Välkomna till Södertuna Slotts spa- och relaxavdelning. Södertuna Slott ligger i naturskön miljö strax utanför Gnesta i Sörmland. Hit tar ni er enkelt från Stockholm, Södertälje, Trosa och Nykvarn. I slottets spa- och relaxavdelning kan hela familjen njuta av att bada bastu, ta ett dopp i poolen eller ett avslappnande bad i den varma badtunnan utomhus. Boka en weekend på vårt hotell och njut av den historiska miljön, de vackra och unikt inredda hotellrummen och den goda maten i slottets restaurang. Varför inte besöka spa- och relaxavdelningen efter er middag på slottet för att avsluta kvällen på bästa sätt. Välkommen att boka ett dagspa-besök, en spabehandling eller en weekend med spa och relax på Södertuna Slott.

Relaxavdelning med pool i Spa Sjövillan

Boka slottets spa-ritual

Spa Sjövillan vid Södertuna Slott

Gå en promenad i de vackra omgivningarna

Ät en god middag i Slottets matsal

Sov gott i våra sköna sängar

Boka en slottsweekend
med spa-känsla

Nature & Spa

Fr. 3 990 kr för 2 personer i standardrum
Läs mer

Slottspaketet

Fr. 3 700 kr för 2 personer i standardrum
Läs mer

Slottets ritual med lyxiga behandlingsprodukter

Varmt välkomna att boka en härlig dag i vår relaxavdelning på Södertuna Slott. Gör din egen behandlingsritual med exklusiva produkter från Kerstin Florian där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Lavender Body Spray.

Pris 425 kr per person.

Boka slottets ritual

Koppla av i Spa Sjövillan

I den vackra sjövillan vid Frösjöns strand nedanför Södertuna Slott kan ni besöka Spa Sjövillan för en välgörande spabehandling. Spa Sjövillan erbjuder avkopplande spabehandlingar som massage, ansiktskurer och exklusiva helkroppsbehandlingar. I Spa Sjövillans butik hittar ni Maria Åkerbergs exklusiva, naturliga och effektiva produkter med ekologiska ingredienser och högt näringsvärde.

Öppettider
Tors–fre 15.00–18.00
Lördag 12.00–18.00

Övriga tider efter överenskommelse.

Vänligen observera att behandling bokas via Spa Sjövillan direkt och ej via Södertuna Slott.

Besök Spa Sjövillan
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor