Nature & Relax Weekend

Nature & Relax Weekend på Södertuna Slott vid Gnesta, nära Stockholm – en kombination av relaxpaket och vandringspaket, cykel eller paddling i ett!

Vandra runt vackra Frösjön med slottets vandringspaket Nature & Relax Weekend. Känner ni inte för att vandra kan ni istället göra om paketet till ett cykelpaket och cykla runt Frösjön och Klämmingen, eller om ni hellre vill kan ni välja att paddla kanot under en dag. Oavsett vad ni väljer avslutas dagen med att koppla av i slottets relax.

Med er på er valda ​aktivitet får ni ett lunchpaket och fika. När ni är åter på slottet kopplar ni av i vår relax och till ​kvällen njuter ni av en  2-rätters middag.

I priset ingår även logi, frukostbuffé och karta. Ta med egen ryggsäck, och om så önskas även en vattenflaska. Önskar ni vandra dag två kan ni köpa med er ett lunchpaket för 225 kr per person och lämna ert bagage hos oss medan ni vandrar.

Välj vilken aktivitet ni vill uppleva; vandring, cykling eller kanot.

Detta ingår i paketet:

  • Vandring eller paddling (ta med egen cykel och hjälm om ni väljer cykelpaketet)
  • Karta
  • Lunchpaket och fika
  • Entré till Hertig Karls bad (vänligen förboka tid när ni kommer till reception)
  • 2-rätters middag
  • Frukostbuffé 
  • Övernattning i delat dubbelrum
BOKA PAKET

Vardagsvistelse (Mån–tors):
Från 2 135 kr för 1 person i delat dubbelrum

Weekend (Fre & lör):
Från 2 250 kr för 1 person i delat dubbelrum

Enkelrumstillägg:
500 kr

Barnpris:
1045 kr
Inklusive Lunchpaket & Fika. Barnmeny till middag, övernattning i extrasäng & frukostbuffé.

Njut av en härlig stund i vår relaxavdelning med pool och bastu

Mysig miljö med många promenadstråk

Njut av en god natts sömn i slottets hotellrum

Lyxig frukostbuffé i slottets salonger

Vacker vy från ett av slottets gemak

Walk & Relax

Ni kommer att få en naturskön vandring i Sörmland runt vackra Frösjön. När ni kommer tillbaka till slottet kopplar ni av i vår relax. Vandringssträckan är 14 km. Vi tar emot er i receptionen där ni får er karta.

Bicycle & Relax

Här kan ni välja två alternativa sträckor. Sträckan Stora Klämmingen är 44 km lång och Frösjön runt är 2,1 km. Ta med egen cykel och hjälm till cykelturen, då vi inte tillhandahåller det. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill cykla iväg.

Canoe & Relax 

Paddlingsturen i kanot utgår från slottet och går sedan norrut upp till Kullholmen, en sträcka på 7,5 km. Vill ni paddla kortare kan ni stanna vid Klämmingsbergsbadet. Denna sträcka är på 3 km. På badplatsen finns toalett. Vi tillhandahåller flytvästar som ni provar ut innan avfärd. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill ​paddla iväg.

Spa Sjövillanpå Södertuna Slott

I slottets relaxavdelning kan hela familjen njuta av att bada bastu, ta ett dopp i poolen eller ett avslappnande bad i den varma badtunnan utomhus. Är ni intresserade av spabehandlingar är ni varmt välkomna att kontakta Spa Sjövillan med era önskemål.

Mer om Spa Sjövillan

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Boka ett romantiskt paket till rummet inför er ankomst och njut lite extra av att koppla av i varandras sällskap. Paketet innehåller 1 halvflaska mousserande, macarons, chokladpraliner & bär, samt badrockar och tofflor till er båda

Pris 655 kr

UPPGRADERA ERT RUM

Du har möjlighet att uppgradera ditt standardrum när du bokar en weekend eller vistelse hos oss på Södertuna Slott.

 

Tillägg per rum och natt:
Slottsgemak 1000 kr per natt
Rum med vy 350 kr per natt
Familjerum 500 kr per natt (extrasängar tillkommer)

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor