Aktiviteter på Södertuna Slott i Sörmland

Här nedan ser ni de aktiviteter som finns på Södertuna Slott. I naturskön miljö kan ni bland annat ta en cykeltur med tillhörande picknickkorg, strosa i slottsparken där en promenadslinga på 2 kilometer och en tipspromenad om slottets historia finns. Eller passa på att ta tillvara på våra fantastiska kockars kunskaper i mat- och dryckesupplevelser som vinprovningar och matlagningskurser. Vi kan även anpassa aktiviteter utifrån era önskemål, kontakta oss gärna med era funderingar. Välkomna!

Paddling

Frösjön som omger Södertuna Slott är ett vackert område att paddla kanot i. Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till våra kanoter. Kontakta oss om ni önskar paddla i andra sjösystem. Vi packar gärna en picknickkorg åt er till paddelturen.

Slottsparken

Njut av sköna promenader i vår slottspark utmed Frösjöns strand. En slinga på 2 km finns i parken. Här finns även en tipspromenad med frågor om slottets historia. Stanna till och njut av utsikten när ni passerat Tempelberget.

Boule, kubb & krocket

Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till krocketspel, kubbspel och boulebana.

Gruppaktiviteter

Som grupp har ni möjlighet att boka olika provsmakningar av till exempel armagnac, ost eller vin på slottet. Hos oss kan ni också, under ledning av våra duktiga kockar, prova på att laga en lyxig trerätters. Har ni egna idéer eller önskemål är ni välkomna att höra av er.

Cykelutflykt

Naturen kring Södertuna Slott bjuder in till många fina cykelturer och vi lämnar gärna förslag på rutter. Alla våra gäster har fri tillgång till våra cyklar. Vill ni ha en picknickkorg med på er cykeltur hjälper vi till att ordna det.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor