Sköna nätter på Södertuna Slott

På Södertuna Slott sover ni gott i sköna sängar i vackra dubbelrum eller slottsgemak. I naturskön omgivning strax utanför Gnesta erbjuder vi er tid för återhämtning. Slottets avskilda läge skapar magiska möjligheter till lugn och rekreation. Slottet har också rum anpassade för personer med funktionsvariation och rum där ni även kan ha med hund och andra husdjur. Alla slottets rum är rökfria. Som gäst på Södertuna Slott har ni tillgång till strykjärn och strykbräda utanför hotellrummen och i våra hotellbyggnader finns det även vattenkokare med möjlighet att göra en kopp kaffe eller te. Alla våra hotellrum är utrustade med toalett och dusch, LCD TV, telefon, radio, hårtork och Wi-Fi.

Slottets dubbelrum

Våra vackra dubbelrum är belägna i slottets flyglar och har alla en fin utsikt mot sjön, slottsparken eller trädgården. Här sover ni gott i bekväma sängar för att morgonen därpå vakna upp till en välsmakande frukost.

Slottsgemak

Sov gott i våra slottsgemak. Rummen ligger i den norra flygeln på entrésidan av slottet. Gemaken är större än våra dubbelrum och unikt inredda. Slottsgemaken har fått sina namn efter personer ur Södertuna Slotts historia. Två av våra gemak har badkar, övriga har dusch.

Familjerum

I slottets familjerum finns gott om plats för hela familjen att få en god natts sömn. Här sover ni gott i bekväma sängar för att morgonen därpå vakna upp till en välsmakande frukost.

Lugn och ro i slottsmiljö

Södertuna Slotts avskilda läge i naturskön omgivning erbjuder er tid för återhämtning och skapar magiska möjligheter till lugn och rekreation.

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor