Julcatering i Gnesta

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julbordscateringen hos oss och njuter sedan hemma i lugn och ro.

Julbordscatering kan beställas från och med 20/11.

Julbord avhämtning: 495 kr per person

​Barnpris: 25 kr/år upp till 12 år.

Vill du hämta din julbordscatering på julafton behöver du beställa senast 18/12. Hämtning på julafton sker mellan kl. 09.00-11.30.

En ny typ avJulbord & Jullunch

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. I år bjuds ni in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Ni välkomnas till ert bord och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Sitt ner i lugn och ro med gott sällskap och njut av smakerna!

Till bords

Julweekend 24/12 på Södertuna Slott

Låt oss på Södertuna Slott bjuda in er till en magisk julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, sittande julbordsservering och glögg samt övernattning och frukost. Dessutom är det fri entré till relax med vedeldad badtunna under er vistelse. Varmt välkomna!

Fira jul på slottet
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor