Vårt traditionella Julbord & jullunch i Gnesta

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Julbordspremiär: 25/11

Boka julvistelse, julbord och julcatering via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Priser & sittningstider

25 nov-24 dec

Måndag–torsdag: 595 kr per person
Kväll fredagar & lördagar: 795 kr per person
Julafton: 1 145 kr per person

Pris för barn:
25 kr per år upp till 12 år

Torsdagar
Kl. 18

Fredagar
Kl. 18

Lördagar
Kl. 13 & 18

Julafton
kl 12 & 12.30

Sittningarna pågår i 2 timmar.

Julbord med sörmländska smaker

En rofylld jul med catering

I år önskar vi alla en rofylld jul utan stress. För er som vill ha de underbara julsmakerna men inte har tid, lust eller ork att laga maten själva erbjuder vi julbordscatering. Ni hämtar de färdiglagade rätterna på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Läs mer

Julaftonsvistelsepå Södertuna Slott

24 december

Låt oss på Södertuna Slott bjuda in er till en magisk julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Vistelsen inkluderar lunch, julfika, julbord och glögg samt övernattning och juldagsbrunch. Dessutom är det fri entré till relax med vedeldad badtunna under er vistelse. Varmt välkomna!

Fira jul på slottet
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor