Vårt traditionella Julbord & jullunch i Gnesta

På Södertuna Slott lämnar vi inget åt slumpen på vårt klassiska julbord. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Ni kan välja att äta jullunch, julbord eller ta med maten hem. Varmt välkomna!

Julbordspremiär: 30/11

Boka julvistelse, julbord och julcatering via telefon 0158-705 00 ​eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Priser & sittningstider

30 nov-24 dec

Torsdag kväll: 795 kr per person
Lördag lunch: 895 kr per person
Fredag & lördag, kväll: 995 kr per person
Julafton: 1 395 kr per person

Pris för barn:
35 kr per år upp till 12 år

Torsdagar
Kl. 18

Fredagar
Kl. 16 – 20

Lördagar
Kl. 16 – 20

Dan före dopparedan 

kl:13 & 16

Julafton
kl 13

Den bokade sittningen pågår i 2 timmar.
Ni hälsas varmt välkomna till Slottet 30 minuter innan er bokade sittning för att mingla och njuta av slottets äppelmust.

JULBORD FÖR FÖRETAG?

Ni är självklart också varmt välkomna att boka ett härligt julbord för kollegorna, då gäller samma priser som ovan exkl. moms.

Södertuna i juletid

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Vårt traditionella julbord står uppdukat i slottets salar och gästerna njuter av det som hör julmaten till. Hit kommer både par och mindre och större sällskap för att njuta av en lugn stund. Ljusen är tända och elden sprakar från slottets gamla eldstäder.

Julbord med sörmländska smaker

Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor