icon-heart

Presentkort!

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. En garanterat uppskattad present som du kan designa själv. Köp här!

liljekonval
omklädningsrum_sodertunaspa
Kalendarium Södertuna Slott
relaxen
bad_bryggasodertuna
spaweekend_sodertunaslott
barnveckor-liten

Spa i Sörmland – Södertuna Slott 

Välkomna till Södertuna Slotts relaxavdelning i Sörmland, strax utanför Gnesta. På vår relaxavdelning kan du passa på att njuta av ett varmt bad, boka in en massage eller bada bastu. Här har ni vacker utsikt över Frösjön. Under fredagar och lördagar håller vi vår badtunna uppvärmd om ni är sugna på att ta ett dopp.

I relaxavdelningen finns också en bar där ni kan ta en drink. Här kan ni också spela dart och biljard eller passa på att mysa framför den öppna spisen. Självklart kan du också boka in en skön massage, en välgörande ansiktsbehandling eller inpackning. Läs mer om våra behandlingar här.

Vår relaxavdelning är en utmärkt plats att anordna en möhippa eller svensexa på. Är ni ett sällskap som önskar abonnera badtunnan så värmer vi upp den för er. Kontakta oss 0158-70500. Besök även gärna någon av våra andra anläggningar i Sörmland; Dufweholms Herrgård och Gripsholms Värdshus
.

Behandlingsmeny >>

spa-produkter

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Njut av en ​avkopplande massage hos oss. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns Spamassage samt Avslappningsmassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur du kan finna inre avslappning.

Behandlingsmeny >>

spabehandling
Priser :

Dagspa – 150:-/p (​sön-tors), 200:-/p (fre-lör)
SPA-ritual med badentré – 425:-
SPA-ritual (för boende gäster) – 325:-


 
spa_sodertuna_slott

SPA-RITUAL

Varmt välkomna att boka en härlig dag med SPA-ritual på Södertuna Slott. Gör din egen sparitual, vi ger dig exklusiva produkter från Kerstin Florian där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Lavender Body Spray. Varför inte boka nästa tjejkväll hos oss?

Pris 425:-/person, boka på 0158-705 00

Behandlingsmeny >>