Julweekend på Södertuna Slott

Fira jul på ett vackert 1700-tals slott. I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för en traditionell jul. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Luften är fylld av doften från kryddig glögg och tända stearinljus. Väl inne ser ni de vackert dukade borden, fyllda med julens delikatesser. Ni inser att detta kan bli den bästa och mesta julen på länge. Varmt välkomna! 

Boka via telefon 0158-705 00 eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julafton 24/12

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Södertuna Slott.

  • Lunch 
  • Eftermiddagsfika 
  • Julbord med glögg 
  • Övernattning 
  • Frukost
Pris 3 545 kr per person i delat dubbelrum.  
julbord-gnesta-slott

Erbjudande
– Lägg till övernattning

Om du övernattar hos oss på julafton kan du lägga till​ övernattning den 23/12 för 945 kr per person i delat dubbelrum. I priset ingår 2-rätters middag samt övernattning och frukost. 

 

dubelrum_slottet_nyrenoverad

Uppgradera ert rum

Tillägg för rum:

  • Enkelrum 325 kr/natt
  • Gemak 1000 kr/natt

Barn 1-7 år 75 % rabatt och barn 8-14 år 
50 % rabatt.

Weekendpaket

Julbordscatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

​Läs mer >>

 

mat_chef-slottet

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Södertuna Slott utanför Gnesta.

​Läs mer >>
julmust-kulturpärlor-julbordsfirande