• instagramdummy1
  Vackra slottet i vinterskrud❄️
 • instagramdummy1
  Nytt år, nya tag💪🏼 Behöver ni en kick-off med jobbet? Nu kör vi KonfeREA, 50% rabatt på våra konferenspaket🛎 Varför inte göra det till en temafest?! Förra veckan hade vi ett gäng som körde på temat ”Superhjältar”⚡️ Så då fick slottet en makeover och menyn ett lite annat utseende🌟⚡️🎈🎉
 • instagramdummy1
  God Jul önskar vi på slottet🎅🏼🎄🤶🏼
 • instagramdummy1
  Äntligen kom det snö och direkt höjs julstämningen ännu mer❄️🎄🕯
 • instagramdummy1
  19 dagar till julafton🎅🏼 Ni vet väl att man kan hämta ett helt färdigt julbord hos oss ända fram till julafton?! Slippa laga mat och istället bara kunna njuta av det goda🍎 Se mer på vår hemsida👆🏼
 • instagramdummy1
  Julbordspremiär🌟 Detta julbord vill du inte missa! Välkommen att boka på 📞 0158-70500.
 • instagramdummy1
  Två nya varmrätter upp på menyn idag🍴 Tonfisk och Linderödsgris. Fantastiskt goda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • instagramdummy1
  Höstlov och Barnveckan har startat☠️🎃 Vem vågar checka in?💀☠️👻🎃😈
 • instagramdummy1
  Team Södertuna har sprungit Kärruset idag👏🏼👏🏼 Blött, lerigt och iskallt ❄️💦🍂. Vilka hjältar💪🏼🏆🏅
 • instagramdummy1
  Vaknar upp till första frosten❄️ Men denna magiska syn gör att det glöms bort lika snabbt✨☀️
matlagningaktivitet
utflykt

Aktiviteter på Södertuna Slott

Picknickkorg

Njut av en utflykt i den vackra naturen kring Södertuna Slott. Vi packar gärna en picknickkorg till utflykten. Pris 195 kr per person. Priset inkluderar en baguette och en liten flaska vin eller en öl. Välj mellan brie/salami och skagenröra.

Slottsparken

Njut av sköna promenader i vår slottspark utmed Frösjöns strand. En slinga på 2 km finns i parken. Här finns även en tipspromenad med frågor om slottets historia. Stanna till och njut av utsikten när ni passerat Tempelberget.

Paddling

Frösjön som omger Södertuna Slott är ett vackert område att paddla kanot i. Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till våra kanoter. Kontakta oss om ni önskar paddla i andra sjösystem. Vi packar gärna en picknickkorg till paddelturen.

Cykelutflykt

Naturen kring Södertuna Slott bjuder in till många fina cykelturer. Vi lämnar gärna förslag på rutter. Alla våra gäster har fri tillgång till våra cyklar. Vill ni ha picknick-korg med på er cykeltur så hjälper vi till att ordna med det. 

Långfärdsskridskor

En vacker vinterdag passar det perfekt att spänna på sig långfärdsskridskorna och ge sig ut på Frösjöns is med en ryggsäck packad med fika och varm choklad. Långfärdsskridskor finns att låna i receptionen.

Boule, kubb & krocket

Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till krocketspel, kubbspel och boulebana.

Gruppaktiviteter

Som grupp har ni möjlighet att boka olika provsmakningar, av till exempel armagnac, ost eller vin. Hos oss kan ni också, under ledning av våra duktiga kockar, få prova på att laga en lyxig trerätters. Har ni egna idéer eller önskemål är ni välkomna att höra av er. 


Kontakta bokningen för fler förslag på vad ni kan göra på Södertuna Slott och i närheten av Gnesta. 

aktiviteter