• instagramdummy1
  Vinkällaren är påfylld med godsaker🍷🍾
 • instagramdummy1
  Välkommen höst🍁🍂🥀 Så mysigt att krypa upp i soffan framför tänd brasa🔥
 • instagramdummy1
  Några av våra nya rätter på menyn ikväll👌🏼 Bild 1: Brie blanka från Jürss mejeri med ekologiska havtorn, Mörköhonung, bränd choklad och timjan🌱🧀 Bild 2: Rostad kokosglass med kanelkomprimerad annanas och myntablomma från egen trädgård🍦🌸🍍
 • instagramdummy1
  Kvällens förrätt: färskpotatis i citronbrynt smör, löjrom, sockerkokt rödlök och rökt créme fraiche. Dekorerad med sommarblomster🌸🌼🌺 Både vacker och otroligt god😍👌🏼
 • instagramdummy1
  Vårt vackra brudpar anländer till slottets strand, där gästerna väntar till tonerna av säckpipa🎶🎵 Hur vackert kan det bli!! ♥️💍🥂
 • instagramdummy1
  Det är många som frågar om våra fina oljelampor⭐️ Och självklart finns de att köpa i vår lilla shop på slottet👌🏼
 • instagramdummy1
  Sista "piffet" innan gästerna kommer tillbaka från kyrkan👌🏼 💒🥂
 • instagramdummy1
  LakeSide 2017 är nu igång🎶 ☀️ skiner och 🍺 är kall👌🏼 Varmt Välkomna!
 • instagramdummy1
  Vigsel i slottsparken idag🎊👰🤵
 • instagramdummy1
  En populär aktivitet till konferensen är lerduveskytte🌿 Perfekt en fin dag som denna☀️
matlagningaktivitet
utflykt

Aktiviteter på Södertuna Slott

Picknickkorg

Njut av en utflykt i den vackra naturen kring Södertuna Slott. Vi packar gärna en picknickkorg till utflykten. Pris 195 kr per person. Priset inkluderar en baguette och en liten flaska vin eller en öl. Välj mellan brie/salami och skagenröra.

Slottsparken

Njut av sköna promenader i vår slottspark utmed Frösjöns strand. En slinga på 2 km finns i parken. Här finns även en tipspromenad med frågor om slottets historia. Stanna till och njut av utsikten när ni passerat Tempelberget.

Paddling

Frösjön som omger Södertuna Slott är ett vackert område att paddla kanot i. Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till våra kanoter. Kontakta oss om ni önskar paddla i andra sjösystem. Vi packar gärna en picknickkorg till paddelturen.

Cykelutflykt

Naturen kring Södertuna Slott bjuder in till många fina cykelturer. Vi lämnar gärna förslag på rutter. Alla våra gäster har fri tillgång till våra cyklar. Vill ni ha picknick-korg med på er cykeltur så hjälper vi till att ordna med det. 

Långfärdsskridskor

En vacker vinterdag passar det perfekt att spänna på sig långfärdsskridskorna och ge sig ut på Frösjöns is med en ryggsäck packad med fika och varm choklad. Långfärdsskridskor finns att låna i receptionen.

Boule, kubb & krocket

Som gäst på Södertuna Slott har ni fri tillgång till krocketspel, kubbspel och boulebana.

Gruppaktiviteter

Som grupp har ni möjlighet att boka olika provsmakningar, av till exempel armagnac, ost eller vin. Hos oss kan ni också, under ledning av våra duktiga kockar, få prova på att laga en lyxig trerätters. Har ni egna idéer eller önskemål är ni välkomna att höra av er. 


Kontakta bokningen för fler förslag på vad ni kan göra på Södertuna Slott och i närheten av Gnesta. 

aktiviteter