Catering Gnesta – från Södertuna Slott

Södertuna Slott erbjuder catering i Gnesta och Södertälje och till övriga Sörmland. Ni väljer själva om ni vill hämta maten på plats hos oss eller om ni vill att vi kör ut den till er. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny, delar av den och om ni önskar tar vi hand och servering och disk.

Oavsett om ni behöver mat till picknick-korgen, festen, en sjurätters till familjemiddagen, en vällagad buffé eller en smaklig middag till ert bröllop så lovar vi att hjälpa er med menyförslag. Vi kan ta fram cateringmenyer för både små och stora arrangemang, allt mellan 2-1000 kuvert. 

Låt oss ta hand om er så att ni i lugn och ro kan vara värd åt era gäster!

Vi har festlokalen för ert firande

På Södertuna Slott har vi festvåningar och lokaler för stora och små sällskap. Vi kan hjälpa er med allt från dekorationer till att ta emot era gäster när de anländer. Våra stora festlokaler Hertig Karl eller det gamla 1800-tals Stallet passar de större sällskapen och i vår trädgård har vi sommartid kanske den trevligaste festplatsen av dem alla. Helt enkelt en perfekt plats att fira på oavsett om ni bor i Gnesta, Södertälje eller Stockholm. Här kan ni njuta av dopkaffe, er 50-års fest eller ert jubileum precis lika mycket som era gäster.

Festlokal och catering

HÖGTIDSCATERING

Slipp matstressen runt påsk, midsommar eller jul. Beställ istället helgmaten från oss och lägg din egen energi på att umgås med släkt och vänner. Vi levererar utsökta påskbord, midsommarbufféer, klassiska julbord, jultallrikar och goda bufféer. Kontakta oss för mer information!

mat_chef-slottet

CATERING I HELA SÖRMLAND 

Från slottsköket på Södertuna Slott utanför Gnesta har vi skickat mat genom hela Sörmland. Vi har levererat catering till Södertälje, Stockholm, Trosa, Nyköping och Malmköping vid både små och stora arrangemang. Oavsett vart du vill få maten levererad är du välkommen att höra av dig till oss! Här på sidan hittar ni våra färdiga cateringmenyer men självklart tar vi även fram menyer helt utifrån era egna önskningar. Välkomna att boka er catering i Gnesta och övriga Sörmland! 

 • Cateringmeny vår 2017

 • Cateringmeny sommar 2017

 • Cateringmeny höst 2017

 • Cateringmeny vinter 2017

 • Buffé vår 2017

 • Buffé sommar 2017

 • Buffé höst 2017

 • Buffé vinter 2017

 • Kall medelhavsbuffé 2017

 • Cannapéer

 • Nyårscatering 2017

Svenska Kulturpärlors Food truck

Ska du ha fest, bröllop eller kanske ett företagsevent? Vill du slippa förberedelser och istället umgås med ditt sällskap? Låt oss bjuda dig och gästerna på en kunglig smakupplevelse. I vår Food truck serveras modern street food inspirerad av de klassiska sörmländska slottsköken. En garanterat uppskattad måltid!