Cateringmenyer
Våra cateringmenyer förbokas och priser gäller när alla i sällskapet beställer samma meny för avhämtning. Gäller för minst 10 personer. Ni förbokar på 0158-705 00.
Södertuna Slott erbjuder catering i Gnesta och Södertälje och övriga Sörmland. Oavsett om ni behöver mat till picknick-korgen, festen, familjemiddagen eller en smaklig middag till ert bröllop så lovar vi att hjälpa er. Vi kan ta fram välkomponerade cateringmenyer för både små och stora arrangemang, för allt mellan 2–1000 kuvert. Ni väljer själva om ni vill hämta maten på plats hos oss eller om ni vill att vi levererar den till er. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny eller delar av den och om ni önskar tar vi även hand om servering och disk.
Här på sidan hittar ni våra färdiga cateringmenyer. Vi kan självklart ta fram menyer utifrån era önskningar. Välkomna att boka Södertuna Slotts catering i Gnesta och övriga Sörmland!
Vill ni inte själva stå i köket under påsken kan vi varmt rekommendera vår catering. Njut av att slippa allt stök i köket och ägna er istället åt er själva eller era gäster. Vi ordnar påskens smaker för både små och stora sällskap.
• Sill med tillbehören gräslök, rödlök, gräddfil och potatis
• Handskalade ägg med skagenröra och löjrom
• Kallrökt regnbåge med fänkål och dill
• Matjesilltårta
• Lammstek med potatissallad och färska primörer
• Surdegsfoccacia
• Citronmaräng tartlett
Pris: 395 kr per person och 295 kr för barn upp till 12 år.
Sista beställningsdag den 27 mars och hämtas på långfredag eller påskafton
Boka Sörmländsk påsktallrik för avhämtning via telefon 0158-705 00 eller info@sodertuna.se.
Våra cateringmenyer förbokas och priser gäller när alla i sällskapet beställer samma meny för avhämtning. Gäller för minst 10 personer. Ni förbokar på 0158-705 00.
495 kr per person.
295 kr per person.
545 kr per person.
340 kr per person.
145 kr per person
125 kr per person (välj ett alternativ):
65 kr styck.
Om ni önskar kan vi även erbjuda en två- eller trerätters middag istället för buffé. Kontakta oss för menyförslag.
”Utanför köket är det lugnt och harmoniskt men det finns ett pulserande litet hjärta i köket som bara är vårt. Det som händer där inne är väldigt unikt och intensivt.”
– Måns Lundqvist, kökschef