Våra menyer
Våra menyer
Nedan presenteras slottets menyer. Våra luncher och middagar intas i de vackra matsalarna. À la carte-gäster är välkomna, men för att vi ska kunna garantera bordsplats ber vi er förboka ert besök. Menyn för á la carte finns på plats. Vid sällskap över 10 personer förbehåller vi oss rätten att servera en utvald meny. Välkomna att boka bord på telefon 0158-705 00.
- Boka Påskbuffé
- Middagsmeny
Dagens lunch
Lördagar kl. 12-14.
Lördagar, pris 225 kr.
Vecka 13
Boka Påskbuffé
Vänligen boka bord via telefonnummer 0158–705 00.
KALLT FRÅN HAVET, ÄGG & TILLBEHÖR
Matjessill, Senapssill, Stekt inlagd strömming, Gräddfil
Finskuren gräslök & rödlök
Skagenröra, gräslöksmajonnäs, Sjuryggscaviar, Tångrom
Hovmästarsås, Mjölksyrade grönsaker, Pumpafrödukkah
KALLSKURET & SMÅ VAR
med kapris, rödlök & dijion
med färska örter
OST & BRÖD
surdegsfocaccia samt knäckebröd
SÖTT & GOTT
Middagsmeny
För information om aktuell meny eller bokning maila info@sodertuna.se eller ring på 0158-705 00
Förrätt
rostade nötter, persilja & citron
med smak av brynt smör & salvia, serveras med picklad pumpa, gula russin & pistagedukkah
smörstekt brioche och klassiska tillbehör
Varmrätt
med ostronskivling och bakad rotselleri, serveras med saltrostad mandel, riven parmesan och smörsås
med ostronsås, rotselleripuré, ostronskivling pudrad med fermenterad grönkål, serveras med rökt sillkaviar & gräslöksolja
med frasig jordärtskocka och svampstuvad purjolök, serveras med rödvinsås & lingon
Ost
serveras med tomatchutney & bakad björnlundahonung & wasteknäcke
Dessert
med aji Amarillo & krossade kakaobönor
med varm nyponsoppa & rönnbärssummak samt mandelkaka med inslag av apelsin
Salt karamell, Jordgubb & Blåbär