Julweekend på Södertuna Slott

Fira jul på ett vackert 1700-tals slott. I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för en traditionell jul. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Luften är fylld av doften från kryddig glögg och tända stearinljus. Väl inne ser ni de vackert dukade borden, fyllda med julens delikatesser. Ni inser att detta kan bli den bästa och mesta julen på länge. Varmt välkomna!

Boka via telefon 0158-705 00 eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Julweekend

julafton 24/12

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Södertuna Slott.

  • Lunch, grillning utanför stallet
  • Eftermiddagsfika
  • Julbord med glögg
  • Övernattning
  • Frukost

3 695 kr per person i delat dubbelrum.

Barn 1-7 år 75 % rabatt och barn 8-14 år 50 % rabatt.

Erbjudanden: Förläng er vistelse

Om du övernattar hos oss på julafton kan du lägga till en eller flera ​nätter. Erbjudandet gäller datumen 23/12 och 25/12 i samband med din julaftons-vistelse. I priset ingår en 2-rätters middag samt övernattning och frukost. Den 23/12 har vi uppesittarkväll på Slottet.

Pris 1 195 kr per natt och person i delat dubbelrum

Uppgradera ert rum

Tillägg för rum
Enkelrum 325 kr per natt
Gemak 1 000 kr per natt
Extrasäng för barn 325 kr per natt

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Södertuna Slott utanför Gnesta.

Till bords

Julcatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Julbord hemma
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor