Julaftonsvistelse på Södertuna Slott

Fira jul på ett vackert 1700-tals slott. I en historisk miljö, med nyfallen snö som täcker grenarna på uppfartens mäktiga alléträd, är Södertuna Slott en passande plats för en härlig julvistelse. När ni kliver in genom den stora ekdörren möts ni av hallens milda dunkel upplyst av fladdrande ljuslågor. Luften är fylld av doften från kryddig glögg och tända stearinljus. Ni sätter er vid de vackert dukade borden och inväntar serveringar av julens välsmakande delikatesser. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till slottets frukost. Varmt välkomna!

Boka via telefon 0158-705 00 eller info@sodertuna.se. Observera att det inte går att boka online.

Julafton 24 december

Låt oss bjuda er på en magisk julvistelse här på Södertuna Slott.

  • Lunch, grillning utanför stallet
  • Julfika
  • Sittande julbord och glögg
  • Övernattning i standardrum
  • Frukost

Pris: 3 995 kr per person i delat dubbelrum

Barn 2–7 år: 925 kr • Barn 8–14: 1 850 kr

Erbjudanden: Förläng er julvistelse

Om du övernattar hos oss på julafton kan du lägga till en natt i samband med din julaftonsvistelse och anlända redan 23/12. I priset ingår övernattning och frukost.

Pris för tilläggsnatt:
895 kr per person i standardrum

Den 23/12 har vi uppesittarkväll på slottet.

Uppgradera ert rum

Tillägg för rum
Gemak 1 000 kr per natt
Extrasäng för barn 325 kr per natt

En ny typ avJulbord & Jullunch

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. I år bjuds ni in till ett julbord med traditionella smaker, fast med ett nytt koncept. Ni välkomnas till ert bord och under er sittning blir ni serverade noga utvalda rätter vid bordet. Sitt ner i lugn och ro med gott sällskap och njut av smakerna!

Till bords

Nyhet!Julbordsweekend på slottet

Välkomna på julbordsweekend på Södertuna Slott. Slå er ner vid de vackert dukade borden och invänta en servering fylld med julens delikatesser. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna upp till en välsmakande frukost. Pris från 1 690 kr per person i delat dubbelrum. Barn 2-7 år 420 kr, barn 8-14 år 520 kr ( för barn ingår barnbuffé fredag & lördag och serverat julbord övriga dagar) Kan bokas från 20:e november till 23:e december.

 

 

Boka julbordsweekend
Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor