Nature & Spa

Med vårt paket Nature & Spa får du vandra längs Sörmlandsleden, cykla runt Frösjön och Klämmingen eller paddla kanot under en dag för att sedan koppla av i vårt spa.

Med er på ​aktiviteten får ni ett lunchpaket och fika. När ni är åter på slottet kopplar ni av i vårt spa och till ​kvällen njuter ni av en fördrink och en 2-rätters middag.

I priset ingår även logi, frukostbuffé och karta. Ta med egen ryggsäck och om så önskas även en vattenflaska. Önskar ni vandra dag två kan ni köpa med er ett lunchpaket för 175 kr per person och lämna ert bagage hos oss medan ni vandrar.

Välj vilken aktivitet ni vill uppleva; Walk & Spa, Bicycle & Spa eller Canoe & Spa.

Detta ingår i paketet:

  • Karta
  • Lunchpaket och fika
  • Fri entré till vår relaxavdelning med inomhuspool och bastu
  • Fördrink
  • 2-rätters middag
  • Frukostbuffé 
  • Övernattning i standardrum
Boka paket

Vistelse & weekend (måndag-söndag):
3 990 kr för 2 personer i standardrum.

Njut av en härlig stund i vår relaxavdelning med pool och bastu

Mysig miljö med många promenadstråk

Njut av en god natts sömn i slottets hotellrum

Lyxig frukostbuffé i slottets salonger

Vacker vy från ett av slottets gemak

Walk & Spa

Vi skjutsar er till startpunkten för er vandring, norr om slottet. Vandra sedan längs vackra Sörmlandsleden tillbaka till slottet. Vandringssträckan är 14 km. ​Vänligen var på plats kl. 11.00. Vi tar emot er i receptionen.

Bicycle & Spa

Här kan ni välja två alternativa sträckor. Sträckan Stora Klämmingen är 44 km lång och Frösjön runt är 2,1 km. Ta med egen hjälm till cykelturen, då vi inte tillhandahåller det. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill cykla iväg.

Canoe & Spa

Paddlingsturen i kanot utgår från slottet och går sedan norrut upp till Kullholmen, en sträcka på 7,5 km. Vill ni paddla kortare kan ni stanna vid Klämmingsbergsbadet. Denna sträcka är på 3 km. På badplatsen finns toalett. Vi tillhandahåller flytvästar som ni provar ut innan avfärd. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill ​paddla iväg.

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Förgyll er vistelse med vårt romantikpaket. Njut av bekväma morgonrockar, badtofflor en halvflaska mousserande, fruktfat och chokladpraliner.

Pris 570 kr

Förläng er slottsweekend

Kom redan på fredagen, så hinner du njuta slottets vackra miljöer under hela lördagen. Boka en extra natt i standardrum från fredag–lördag inklusive frukostbuffé.

Pris 895 kr per person

SMAKA PÅ SÖRMLAND

Få ut det mesta av slottets matkonst under er middag. Med vårt erbjudande “Smaka på Sörmland” kan ni uppgradera er meny med tre extra rätter och njuta en stund till.

400 kr per person

UPPGRADERA ERT RUM

Du har möjlighet att uppgradera ditt standardrum när du bokar en weekend eller vistelse hos oss på Södertuna Slott.

 

Tillägg per rum och natt:
Slottsgemak 1000 kr per natt


Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor