Nature & Relax Weekend

Nature & Relax Weekend på Södertuna Slott vid Gnesta, nära Stockholm – en kombination av relaxpaket och vandringspaket, cykel eller paddling i ett!

Vandra längs Sörmlandsleden med slottets vandringspaket Nature & Relax Weekend. Känner ni inte för att vandra kan ni istället göra om paketet till ett cykelpaket och cykla runt Frösjön och Klämmingen, eller om ni hellre vill kan ni också välja att paddla kanot under en dag. Oavsett vad ni väljer avslutas dagen med att koppla av i slottets relax.

Med er på er valda ​aktivitet får ni ett lunchpaket och fika. När ni är åter på slottet kopplar ni av i vår relax och till ​kvällen njuter ni av en  2-rätters middag.

I priset ingår även logi, frukostbuffé och karta. Ta med egen ryggsäck, och om så önskas även en vattenflaska. Önskar ni vandra dag två kan ni köpa med er ett lunchpaket för 225 kr per person och lämna ert bagage hos oss medan ni vandrar.

Välj vilken aktivitet ni vill uppleva; vandring, cykling eller kanot.

Detta ingår i paketet:

  • Vandring, cykling eller paddling
  • Karta
  • Lunchpaket och fika
  • 2-rätters middag
  • Frukostbuffé 
  • Övernattning i standardrum
BOKA PAKET

Pris (måndag-torsdag):
Fr. 3 740 kr för två personer i standardrum.

Pris (fredag & lördag):
Fr. 4 340 kr för två personer i standardrum.

Barnpris:
Barn 1–7 år, 75% rabatt. Barn 8–14 år, 50% rabatt.

Njut av en härlig stund i vår relaxavdelning med pool och bastu

Mysig miljö med många promenadstråk

Njut av en god natts sömn i slottets hotellrum

Lyxig frukostbuffé i slottets salonger

Vacker vy från ett av slottets gemak

Walk & Relax

Vi skjutsar er till startpunkten för er vandring, norr om slottet. Ni blir tilldelade en tid för transport vid bokning. Sedan vandrar ni längs vackra Sörmlandsleden tillbaka till slottet. Vandringssträckan är 14 km. Vi tar emot er i receptionen.

Bicycle & Relax

Här kan ni välja två alternativa sträckor. Sträckan Stora Klämmingen är 44 km lång och Frösjön runt är 2,1 km. Ta med egen hjälm till cykelturen, då vi inte tillhandahåller det. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill cykla iväg.

Canoe & Relax 

Paddlingsturen i kanot utgår från slottet och går sedan norrut upp till Kullholmen, en sträcka på 7,5 km. Vill ni paddla kortare kan ni stanna vid Klämmingsbergsbadet. Denna sträcka är på 3 km. På badplatsen finns toalett. Vi tillhandahåller flytvästar som ni provar ut innan avfärd. Fri starttid men anmäl i förväg vilken tid ni vill ​paddla iväg.

Spa Sjövillanpå Södertuna Slott

I slottets relaxavdelning kan hela familjen njuta av att bada bastu, ta ett dopp i poolen eller ett avslappnande bad i den varma badtunnan utomhus. Är ni intresserade av spabehandlingar är ni varmt välkomna att kontakta Spa Sjövillan med era önskemål.

Mer om Spa Sjövillan

Unna er något extra

ROMANTIKPAKET

Förgyll er vistelse med vårt romantikpaket. Njut av bekväma morgonrockar, badtofflor en halvflaska mousserande, fruktfat och chokladpraliner.

Pris 570 kr

Förläng er slottsweekend

Kom redan på fredagen, så hinner du njuta slottets vackra miljöer under hela lördagen. Boka en extra natt i standardrum från fredag–lördag inklusive frukostbuffé.

Pris 895 kr per person

SMAKA PÅ SÖRMLAND

Få ut det mesta av slottets matkonst under er middag. Med vårt erbjudande ”Smaka på Sörmland” kan ni uppgradera er meny med tre extra rätter och njuta en stund till.

400 kr per person

UPPGRADERA ERT RUM

Du har möjlighet att uppgradera ditt standardrum när du bokar en weekend eller vistelse hos oss på Södertuna Slott.

 

Tillägg per rum och natt:
Slottsgemak 1000 kr per natt

Search
Generic filters
Exact matches only
Om oss
Hitta hit
Kontakt
En del av Svenska Kulturpärlor