icon-heart

Presentkort!

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. En garanterat uppskattad present som du kan designa själv. Köp här!

bryggan
sommar_sodertuna
dubbelrum_nyrenoverat
Kalendarium Södertuna Slott
dubbelrum_lounge
Dubbelrummen

Våra dubbelrum är belägna i slottets flyglar och har alla en fin utsikt mot sjön, slottsparken eller trädgården. Här finns dusch och WC, LCD TV, telefon, radio, hårtork och trådlöst internet.  

Vi har rum anpassade för rörelsehindrade och rum där husdjur tillåts. Som gäst på Södertuna Slott har ni tillgång till strykjärn och strykbräda utanför hotellrummet. I våra hotellbyggnader finns det vattenkokare med möjlighet att göra en kopp kaffe eller te. Alla rum är rökfria.

Slottsgemak

Våra slottsgemak ligger i den norra flygeln på entrésidan av slottet. Gemaken är större än våra dubbelrum och är unikt inredda. Slottsgemaken har fått sina namn efter personer ur Södertuna Slotts historia.

Två av våra gemak har badkar, övriga har dusch. Här finns också LCD TV, telefon, radio, hårtork och trådlöst internet. Som gäst på Södertuna Slott har ni tillgång till strykjärn och strykbräda utanför hotellrummet. I våra hotellbyggnader finns det vattenkokare med möjlighet att göra en kopp kaffe eller te.Alla rum är rökfria.

dubbelrum_blått
dubelrum_slottet_nyrenoverad
gemak
fröken-gabrielles-gemak