Våra hotellrum

Alla våra hotellrum dusch och WC, LCD TV, telefon, radio, hårtork och trådlöst internet. Alla rum är rökfria. Vi har rum anpassade för rörelsehindrade och rum där ni kan ha med hund och andra husdjur. Som gäst på Södertuna Slott har ni tillgång till strykjärn och strykbräda utanför hotellrummet. I våra hotellbyggnader finns det vattenkokare med möjlighet att göra en kopp kaffe eller te.

Antal bäddar: 120     
Antal rum: 70 st     
Slottsgemak: 5 st

Hotell nära Gnesta på magiska Södertuna Slott

På Södertuna Slott hittar ni ett hotell nära Gnesta där ni bor vackert i slottets flyglar. Hit är ni välkomna om ni söker efter ett hotell utöver det vanliga. Det finns många bra hotell i Gnesta, Södertuna Slott ligger strax utanför och passar bra för er som vill njuta av det lilla extra. Hotellet passar både er som reser själva och er som reser med barn. Bor ni här kan ni välja att utnyttja vårt spa, vandra i slottsparken och njuta av goda middagar. Här har alla rum fin utsikt mot sjön, slottsparken eller trädgården. I den norra flygeln på entrésidan av slottet finns våra slottsgemak. Gemaken är större än våra andra hotellrum och är alla unika i sitt slag. Slottsgemaken har fått sina namn efter personer ur Södertuna Slotts historia.


Frukostbuffé

Vardagar från 07.00
Lördagar mellan 08.00- 10.30
Söndagar mellan 08.00- 11.00

Söderuna-Slott-flygbild1
Fira jul på Södertuna Slott
biljardbord_sodertunaslott
Jul2014-liten
salong_sodertuna

Hotellets läge

Södertuna Slott ligger mitt i vackra Sörmland och ni hittar vårt hotell nära Gnesta. Det är beläget cirka 30 minuter från Södertälje. Reser ni runt i Sverige och vill besöka Sörmland är läget perfekt med sitt vackra läge vid Frösjön. Härifrån kan ni utforska den sörmländska naturen eller bara koppla av i den vackra slottsparken. Välkommen till ett unikt hotell nära Gnesta! 

Kalendarium Södertuna Slott
Södertuna Slott-flygbild
brollopsbukning2