Tjejkväll 24/4

Njut av inomhuspool, bastu och vedeldad badtunna i relaxen och festa loss till vår Hus-DJ Måns i Bakfickan senare på kvällen!

Läs mer här >>
omkladningsrum_sodertunaspa12

Hertig Karls Bad 

På Södertunas relaxavdelning kan du passa på att njuta av ett varmt bad, boka in en massage eller bada bastu. Här har ni vacker utsikt över Frösjön. Under fredagar och lördagar håller vi vår badtunna uppvärmd om ni är sugna på att ta ett dopp. 

I relaxavdelningen finns också en bar där ni kan ta en drink. Här kan ni också spela dart och biljard eller passa på att mysa framför den öppna spisen. Självklart kan du också boka in en skön massage, en välgörande ansiktsbehandling eller inpackning. Läs mer om våra behandlingar på här.

Vår relaxavdelning är en utmärkt plats att anordna en möhippa eller svensexa på. 
Är ni ett sällskap som önskar abonnera badtunnan så värmer vi upp den för er. Kontakta oss 0158-70500

Som weekend- och konferensgäst hos oss har ni fritt inträde till Hertig Karls bad som finns på slottets ägor.

Behandlingsmeny >>
icon-heart

Månadens spabehandling 

Varje månad har vi specialpris på en spabehandling.

Läs mer här >> 
spa-budda
Dagspa

20 minuters spabehandling, välj mellan massage, ansiktskur eller scrub. Lunch serveras i relaxen och du väljer mellan sallad och smörgås. Pris 595 kronor per person. 

Dagspa de Luxe

I vårt Dagspa de Luxe-erbjudande ingår en behandling på 50 minuter, välj mellan massage, ansiktskur, kurbad, scrub + massage eller 20 min ansiktskur + halvkroppsmassage. En 2-rätterslunch serveras uppe i slottet. Pris 995 kronor per person. 

Behandlingsmeny >>
Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Avnjut några av våra avslappnande massager. Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Vår klassiska massage ger dig en djupgående behandling och för dig som söker massage som är avstressande, mjuk och lugnande finns Spamassage samt Avslappningsmassage. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur du kan finna inre avslappning.

Behandlingsmeny >>
spa-produkter
spa-ansiktsbehandling