Spa i Sörmland – Södertuna Slott 

Välkomna till Södertuna Slotts relaxavdelning i Sörmland, strax utanför Gnesta. På vår relaxavdelning kan du passa på att njuta av ett varmt bad eller bada bastu. Här har ni vacker utsikt över Frösjön. Under fredagar och lördagar håller vi vår badtunna uppvärmd om ni är sugna på att ta ett dopp.

I relaxavdelningen finns också en bar där ni kan ta en drink. Här kan ni också spela dart och biljard eller passa på att mysa framför den öppna spisen.

Vår relaxavdelning är en utmärkt plats att anordna en möhippa eller svensexa på. Är ni ett sällskap som önskar abonnera badtunnan så värmer vi upp den för er. Kontakta oss 0158-705 00. Besök även gärna någon av våra andra anläggningar i Sörmland; Dufweholms Herrgård och Gripsholms Värdshus
.

SPA-RITUAL

Varmt välkomna att boka en härlig dag med SPA-ritual på Södertuna Slott. Gör din egen sparitual, vi ger dig exklusiva produkter från Kerstin Florian där du bland annat lägger en ansiktsmask, skrubbar och revitaliserar kroppen med återfuktande Lavender Body Spray. Varför inte boka nästa tjejkväll hos oss?

Pris 425:-/person, boka på 0158-705 00 

Priser :

Dagspa – 150:-/p (​sön-tors), 200:-/p (fre-lör)
SPA-ritual med badentré – 425:-
SPA-ritual (för boende gäster) – 325:-


 
spaweekend_sodertunaslott
spa-produkter
spabehandling

Exklusiva spa- och behandlingsprodukter

Vi arbetar med Kerstin Florians produkter för vård av ansikte och kropp. Välkommen att kontakta oss för mer information om hur du kan finna inre avslappning.