FIRA JUL PÅ SÖDERTUNA SLOTT

Tänk dig ett vackert 1700-tals slott. Luften är mättad av doften från kryddig glögg och stearin. Du ser de vackra dukade borden, fyllda med julens delikatesser. Julgranen glittrar och julmusiken spelar svagt. Du inser att detta kan bli den bästa och mesta julen på länge; avslappnat med allt serverat i dagarna tre. Välkommen till julen på Södertuna Slott! 

Boka jul​weekend, julbord och julcatering via telefon 0158-705 00 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

Julweekend på Södertuna Slott

Julafton 24/12

Låt oss på Södertuna Slott i Gnesta bjuda er på en magisk julvistelse med allt som hör julen till. Vistelsen på slottet inkluderar lunch, eftermiddagsfika, julbord och glögg, övernattning samt en dignande frukostbuffé.

Pris: 3395 kr per person i delat dubbelrum

Läs mer >>
dubelrum

Julbord

Med en stark tradition och anrika recept firar Svenska Kulturpärlor att julen står för dörren. Oavsett om du vill avnjuta julbordet hos oss eller ta med dig det hem är du varmt välkommen till Södertuna Slott utanför Gnesta.

Pris från 495 kr.

​Läs mer >>
mat_chef-slottet

Julbordscatering

Till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. Ni hämtar julcateringen på någon av våra anläggningar och njuter sedan av ett dignande julbord i lugn och ro.

Pris från 395 kr.

​Läs mer >>
Jul2014

Södertuna Slott i Gnesta

Södertuna Slott utanför Gnesta i Sörmland är ett ståtligt slott som ligger vackert beläget på en höjd vid Frösjön. Här bjuds du in till en lugn och fridfull miljö omgiven av vatten, natur och slottspark.

Kontakt och bokning:
Tel: 0158-705 00
Mail: info@sodertuna.se